Personvern

 

1. Bruk av personlige data

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt i forbindelse med ditt kjøp/kundeavtale hos oss.

2. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Mazing behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene:

  • Navn

  • Kontaktinformasjon (E-postadresse)

Mazing er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

3. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Mazing for at vi skal kunne yte god service, oppfylle vår del av avtalen, drive markedsføring og oppfylle de krav som ellers stilles til virksomheten vår.

4. Underleverandører (databehandlere)

Mazing benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Mazing er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører. Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

5. Overføring av personopplysninger til tredjepart

Som kunde er du beskyttet av personopplysningsloven, noe som innebærer at personopplysningene du gir oss, ikke vil bli delt eller spredt til tredjeparter. Opplysningene behandles konfidensielt og brukes utelukkende til de formål som fremgår av siden, og som du godkjenner når du fyller inn opplysningene dine som kunde hos oss. Dermed kan du alltid føle deg trygg når du oppgir opplysninger til oss.

6. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer Mazing
Postadresse: Mazing, Haraldsgaten 121. 5507 Haugesund, Norway
E-post: post@mazing.no

7. Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker å motta nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det. Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Mazing.

Om du har spørsmål om vårt nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til: post@mazing.no